Om oss

Välkommen till Sportspelaren.se! Detta är sidan för dig som försöker komma på ett bra sätt att lyckas med sportspel och framför allt spel på hästar!

Vilka vi är och idén bakom sidan

Vi är ett glatt gäng självlärda spelamatörer som en dag kom överens om att samla all vår kunskap på ett ställe. För att komma i kontakt med likasinnade och dela erfarenheter – och tips!

För vi tror inte på att hålla inne med kunskap – det är vi spelare som gemensamt spelar mot ”systemet” och inte mot varandra. Därför tror vi mer på att dela fakta och kunskap och på så sätt bli ännu bättre tillsammans, snarare än på egen hand.

Varför just spel på hästar? Självklart är vi intresserade av sportspel på det stora hela, men för de flesta av oss är det just hästsport som ligger närmast hjärtat. Att stå som åskådare vid banan och följa fältet och sina favoriter, känna vinden i ansiktet och stämningen och förväntan i luften – det är helt oslagbart! Kunde vi, skulle vi nog bo på Solvalla!

Dags att köra igång!

Vi hoppas att vår sida ska hjälpa dig i din utveckling till att bli en självutnämnd expert i ämnet samtidigt som vi hoppas att det ska vara underhållande läsning.

Vår egna favorit på sidan, som du kanske har gissat redan, är vår artikelserie om spel på hästar, och vi hoppas att du ska gilla den lika mycket som vi gör!